Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Primăria Sectorului 1 a declanşat operaţiunea de aducere la starea iniţială a trotuarului din jurul proprietăţii domnului George Becali

Publicat: 27.11.2006
 

Luni, 27 noiembrie ac., angajaţi ai Direcţiei Inspecţie şi ai Administraţiei Domeniului Public din cadrul Primăriei Sectorului 1 au declanşat operaţiunea de aducere la starea iniţială a trotuarului din jurul proprietăţii domnului George Becali, situată pe Aleea Alexandru, Bulevardul Aviatorilor şi Aleea Modrogan, după expirarea termenului de 72 de ore în care domnul George Becali trebuia să readucă trotuarul la starea iniţială. Având în vedere că acesta nu s-a conformat dispoziţiei administraţiei locale, operaţiunea este realizată de Primăria Sectorului 1  pe cheltuiala domnului George Becali. .

 

Luni, 27 noiembrie ac., angajaţi ai Direcţiei Inspecţie şi ai Administraţiei Domeniului Public din cadrul Primăriei Sectorului 1 au declanşat operaţiunea de aducere la starea iniţială a trotuarului din jurul proprietăţii domnului George Becali, situată pe Aleea Alexandru, Bulevardul Aviatorilor şi Aleea Modrogan, după expirarea termenului de 72 de ore în care domnul George Becali trebuia să readucă trotuarul la starea iniţială. Având în vedere că acesta nu s-a conformat dispoziţiei administraţiei locale, operaţiunea este realizată de Primăria Sectorului 1  pe cheltuiala domnului George Becali. .

În cursul săptămânii trecute, Primăria Sectorului 1 l-a amendat pe domnul George Becali cu suma de 100.000 RON (1 miliard ROL) pentru lucrări neautorizate pe domeniul public al Sectorului 1 în zonă protejată, care constau în înlocuirea asfaltului şi bordurilor existente cu pavele, respectiv borduri din marmură, somându-l să readucă trotuarul la starea iniţială.

Precizăm faptul că, Domnul George Becali nu a depus nicio cerere la Primăria Sectorului 1 pentru autorizarea lucrării de înlocuire a asfaltului şi bordurilor cu pavele şi borduri din marmură. Oricum nu i s-ar fi eliberat autorizaţie pentru lucrări pe domeniul public, deoarece toate aceste lucrări sunt de competenţa fie a Primăriei de Sector, fie a Primăriei Municipiului Bucureşti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut