Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Primăria Sectorului 1 a demarat un amplu program de modernzare şi consolidare al unităţilor de învăţământ din Sectorul 1

Publicat: 04.07.2007
  Primăria Sectorului 1 prin Direcţia de Administraţie pentru Învăţământul Preuniversitar va continua şi în acest an programul de modernizare al unităţilor de învăţământ şi de consolidare al celor cu risc seismic ridicat, program care a demarat în cursul anului trecut, astfel încât elevii din Sectorul 1 să beneficieze de un mediu propice studiului.
 

Primăria Sectorului 1 prin Direcţia de Administraţie pentru Învăţământul Preuniversitar va continua şi în acest an programul de modernizare al unităţilor de învăţământ şi de consolidare al celor cu risc seismic ridicat, program care a demarat în cursul anului trecut, astfel încât elevii din Sectorul 1 să beneficieze de un mediu propice studiului. Pentru ducerea la îndeplinire a acestui program, Consiliul Local a alocat de la buget pentru D.A.I.P. suma de 28.881 mii lei, semnificativ mai mare faţă de cea alocată anul trecut.

          Până la această dată au fost finalizate lucrările de consolidare la Şcoala 152, iar până la începutul anului şcolar 2006 – 2007 se estimează că vor fi finalizate lucrările la Grădiniţa Nr. 281, Liceul "M. Cervantes", Grădiniţa Nr. 116, Şcoala Nr. 162 şi Şcoala Nr. 171. Totodată, sunt şi unele unităţi de învăţământ la care consolidarea va continua şi după începerea noului an şcolar:  Grădiniţa Nr. 78, Grădiniţa Nr. 88, Grădiniţa Nr. 203, Grădiniţa Nr. 251, Colegiul "Sf. Sava" şi Colegiul de Material Rulant.

          Tot în cursul acestui an, se va realiza extinderea Grădiniţei Nr. 42, Liceului "A.Vlahuţă", Grădiniţei Nr. 146 şi Grupului Şcolar Transporturi Căi Ferate, iar Liceul de Arte Plastice "N. Tonitza" se va muta într-un nou sediu. De asemenea, se vor executa lucrări de modernizare la Liceul "C. Brâncoveanu" şi Şcoala Generală Nr. 12, va fi construit un semiinternat la Şcoala Generală Nr. 1 şi la Şcoala Generală Nr. 186, iar la Şcoala Generală Nr. 3 va fi dotată cu bazin de înot.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut