Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Primăria Sectorului 1 a început lucrările de asfaltare pe Străzile Nuferilor și Bujorului

Publicat: 07.08.2023

Programul de asfaltare, modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere continuă în Sectorul 1. Administrația locală a demarat astăzi, 7 august 2023, lucrările pe străzile de pământ Nuferilor și Bujorului.

Aceste artere fac parte dintr-un program amplu pe care Primăria Sectorului 1 l-a demarat în vara acestui an și prin care își propune să aducă toate străzile din această zonă administrativă să fie demne de o capitală europeană.

"Am demarat astăzi lucrările pe străzile de pământ Nuferilor și Bujorului. Aceste artere, dar și nevoile comunității din această zonă, au fost ignorate de fostele administrații locale. A fost multă birocrație, am realizat documentații uriașe pentru a începe aceste lucrări, dar am obținut într-un timp record toate avizele. Asfaltarea ulițelor de pământ și modernizarea străzilor care nu au mai văzut asfalt în ultimii 15 ani, aflate într-o stare avansată de degradare, sunt o prioritate pentru mine", a declarat, într-o postare pe pagina de Facebook, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

În acest moment, Primăria Sectorului 1 se află în stadii avansate de întocmire a Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI) pentru peste 150 de străzi care necesită urgent lucrări: "Avem în curs de elaborare Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI) pentru străzi care necesită urgent lucrări asfaltare și modernizare. Trebuie să știți că o parte dintre aceste proiecte sunt blocate, din motive politicianiste, de majoritatea PNL-PSD din Consiliul Local Sector 1", a mai precizat primarul Clotilde Armand.

Primăria Sectorului 1 continuă să își îndeplinească angajamentul de a investi și construi în acest sector, dar și de a moderniza și revitaliza infrastructura.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut