Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Primăria Sectorului 1 a luat măsuri urgente pentru degajarea şoselei Străuleşti, ca urmare a inundaţiei de astăzi

Publicat: 25.02.2005
În această dimineaţă, şoseaua Străuleşti a fost inundată, lucru care a îngreunat circulaţia, pe unele porţiuni făcând-o chiar impracticabilă. Direcţia Inspecţie a Primăriei Sectorului 1 a luat imediat măsuri pentru degajarea acestei artere, aducând la faţa locului echipe de intervenţie rapidă de la Administraţiei Domeniului Public Sector 1, APA NOVA şi REBU.
 
În momentul de faţă se lucrează la degajarea şoselei cu motopompe, vidanje şi alte utilaje specifice pentru astfel de intervenţii. Deocamdată nu s-a determinat cu precizie cauza care a provocat inundarea acestei artere, presupunându-se doar colmatarea reţelei proprii de canalizare a complexului de vile situat în apropiere.
 
Echipa de inspectori cercetează în continuare cauzele exacte ale producerii inundaţiei, urmând ca cei care vor fi găsiţi vinovaţi să fie sancţionaţi, în conformitate cu legislaţia în vigoare. Asigurăm cetăţenii din zonă cât şi conducătorii auto că, în cel mai scurt timp, Primăria Sectorului 1 va readuce normalitatea în circulaţie pe şoseaua Străuleşti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut