Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Primăria Sectorului 1 a organizat o licitaţie publică cu strigare pentru închirierea a 25 de spaţii comerciale din Piaţa Matache

Publicat: 10.01.2007

Miercuri, 10 ianuarie 2007, în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1, a continuat operaţiunea de închiriere a spaţiilor comerciale din Piaţa Matache, prin organizarea unei licitaţii publice cu strigare.

 

Miercuri, 10 ianuarie 2007, în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1, a continuat operaţiunea de închiriere a spaţiilor comerciale din Piaţa Matache, prin organizarea unei licitaţii publice cu strigare. Cu această ocazie au fost închiriate pe 5 ani un număr de 25 de spaţii comerciale destinate comercializării produselor agricole. Acestea au o suprafaţa cuprinsă între 9 şi 15 mp, iar preţul de închiriere stabilit în urma licitaţiei este cuprins între 57 şi 150 de euro/mp pe lună. Pentru toate spaţiile licitaţia a început de la suma de 30 de euro pe mp.

Conform regulamentului de organizare a licitatiei, societatea care şi-a adjudecat închirierea a două spatii nu a mai putut să liciteze şi pentru alte spaţii. Închirierea a avut loc în urma extinderii şi modernizării Pieţei Matache de către Primăria Sectorului 1, proces care a demarat în luna noiembrie 2005. Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la suma de 1 million de Euro, fondurile provenind dintru-un credit obţinut de Primăria Sectorului 1 de la BCR.

Licitaţia publică cu strigare pentru închirierea acestora a debutat marţi, 9 ianuarie, cu această ocazie fiind închiriate 12 spaţii comerciale şi va continua joi, 11 ianuarie, începând cu orele 9:00, când urmează să fie închiriate alte 19 spaţii comerciale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut