Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Primaria Sectorului 1 va efectua expertiza tehnica pentru consolidarea imobilelor cu destinatie de scoli si spitale

Publicat: 28.09.2004
Expertizarea tehnica si consolidarea cladirilor aflate in administrarea Primariei Sectorului 1 este una dintre prioritatile mandatului primarului Andrei Chiliman. Inca de la instalarea sa, Andrei Chiliman, a dispus expertizarea tehnica a tuturor unitatilor de învatamânt (gradinite, scoli, licee), a unitatilor sanitare (spitale, policlinici, dispensare) si a altor constructii ale administratiei publice de pe raza sectorului 1, în vederea consolidarii lor.
În aceeasi idee, Primaria Sectorului 1 a demarat o ampla actiune de informare a asociatiilor de proprietari si a cetatenilor privind responsabilitatile pe care le au, cadrul legislativ si facilitatile financiare care trebuie cunoscute de catre proprietari în vederea consolidarii imobilelor cu risc seismic.
Lista cladirilor cu risc seismic este disponibila pe site-ul www.pmb.ro în sectiunea Servicii/Alte informatii de interes public/Consolidari-urgenta I.
Cutremurul care a avut loc ieri, 27 septembrie 2004, este inca un avertisment asupra faptului ca trebuie actionat în modul cel mai responsabil pentru atenuarea efectelor unui eventual dezastru generat de un seism de amplitudine mai mare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut