Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Primăria Sectorului 1 vine în sprijinul românilor afectaţi de inundaţii

Publicat: 09.07.2010

Un convoi cu ajutoare – alimente, îmbrăcăminte, materiale de construcții – colectate de Primăria Sectorului 1 a plecat vineri, 09 iulie 2010, spre localitățile din județul Bacău, grav afectate de inundații.

Ajutoarele constau în alimente (zahăr, ulei, făină, orez), îmbrăcăminte, pături, materiale de construcții, containere ce pot fi utilizate ca spații de cazare etc. Convoiul va ajunge în cursul acestei seri în localitățile din județul Bacău afectate de inundații.

"În situaţii de urgenţă, cum este cea prin care trec semenii noştri grav afectaţi de intemperiile naturii, este nevoie de solidarizarea tuturor locuitorilor acestei ţări. A ajuta acele comunități grav afectate de inundații este un gest normal, de solidaritate. Acest convoi este primul transport pe care îl trimitem către zonele calamitate. Le mulțumesc tuturor celor care i-au sprijinit, din mai multul sau mai puținul lor, pe acești oameni aflați în nevoie", a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Primăria Sectorului 1 a organizat 6 centre de colectare a ajutoarelor pentru persoanele sinistrate ca urmare a inundaţiilor care au afectat judeţele din Moldova. Începând de sâmbătă, 03 iulie 2010, bucureştenii pot dona obiecte şi alimente la următoarele centre din Sectorul 1:

  • Sediul Primăriei Sectorului 1 – Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, nr. 9-13
  • Sediile Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale Sector 1- Str. Biserica Amzei, nr. 21-23; Calea Griviţei, nr. 208-210; Str. Pajurei, nr. 13; Str. Borşa, nr. 27; Str. G-ral Berthelot, nr. 55.

Bucureştenii care doresc să vină în ajutorul persoanelor grav afectate de inundaţiile din zona Moldovei pot să doneze pături, îmbrăcăminte și încălţăminte, mobilă, apă, alimente, obiecte electro-casnice etc. la aceste centre de colectare amenajate de Primăria Sectorului 1. 

Pentru persoanele care doresc să doneze obiecte de mari dimensiuni, cum ar fi mobilier sau obiecte electro-casnice, precum și pentru persoanele vârstnice sau nedeplasabile, Primăria Sectorului 1 a pus la dispoziţie două numere de telefon: 021.319.10.30 sau 021/9540, apelabil 24 de ore din 24, unde bucureştenii pot suna, iar Administraţia Domeniului Public le va ridica de la adresa indicată de donator.

Campania de colectare va dura aproximativ o lună de zile, iar de bunurile colectate vor beneficia în special locuitorii comunei Săuceşti, judeţul Bacău, una dintre localităţile cel mai  grav afectate de inundaţiile care au cuprins zona Moldovei în ultima perioadă.

Direcția de Comunicare a Primăriei Sectorului 1

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut