Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Primarul Dan Tudorache: „Redeschidem de în regim de urgență Piața Amzei”

Publicat: 22.07.2016

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut conducerii Administrației Piețelor să găsească soluții ca, până la 1 august 2016, să redeschidă Piața Amzei. Edilul Sectorului 1 a făcut această solicitare în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o la sediul Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9 cu reprezentanții producătorilor de legume, fructe, ouă și carne.

Cu această ocazie s-a stabilit ca Piața Amzei să fie redeschisă exclusiv cu producători români, fără intermediari, pentru ca cetățenii din zonă să beneficieze la ei în cartier de produse proaspete, la cele mai mici prețuri posibile.

"Așa cum am promis în campania electorală, redeschiderea Pieței Amzei este prioritatea de grad zero a primăriei pe care o conduc. Este inacceptabil ca o clădire la standarde europene, în care Primăria Sectorului 1 a investit sume importante de bani să stea închisă în timp ce bucureștenii din zona centrală nu au de unde să se aprovizioneze cu produse agro-alimentare de calitate" a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

 

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut