Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Primarul Dan Tudorache și fotbaliștii Clubului Rapid, în vizită la Școala nr. 175

Publicat: 12.11.2018

Primarul Dan Tudorache, fotbaliștii Clubului Rapid București și membrii staff-ului tehnic vor vizita marți, 13 noiembrie 2018, începând cu ora 11:00, Școala Generală  nr. 175 "Sfântul Nicolae" din Sectorul 1 al Capitalei (Str. Lainici nr. 4-8).

Cu această ocazie, fotbaliștii giuleșteni vor juca un meci demonstrativ cu echipa școlii și le vor împărtăși pasionaților "sportului rege" câteva dintre tainele acestui sport. Elevii care se vor remarca în cadrul evenimentului vor fi premiați de către membrii echipei de fotbal Rapid București.

Vizita de mâine face parte dintr-un program prin care Clubul de fotbal Rapid București își propune să viziteze toate unitățile de învățământ din Sectorul 1 pentru a promova sportul în general și fotbalul în special.

Programul de vizitare va începe cu Școala Generală  nr. 175 "Sfântul Nicolae" pentru că această unitate școlară se află situată în imediata apropriere a Atelierelor Grivița, locul în care a luat naștere, în urmă cu 95 de ani, Clubul de fotbal Rapid București.

Prezența unui reprezentant al instituției dvs. ne onorează.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/319.10.13/int.205
E-mail : presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut