Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Primarul General, Sorin Oprescu, a ”furat” Crăciunul din Sectorul 1

Publicat: 23.12.2009
          Manifestarea "Capitala Bucuriei", organizată de către Primăria Sectorului 1 în colaborare cu Asociația de Turism și Ecologie Carpatia, în Parcul Kiseleff, este un eveniment cu caracter social, pentru care Primăria Sectorului 1 a obținut, în prealabil, toate avizele de legalitate necesare din partea autorităților competente la nivelul Municipiului București.
            Înainte de demarea proiectului, Primăria Sectorului 1 a solicitat Primăriei Municipiului București toate avizele necesare și a înștiințat Municipalitatea în legătură cu proiectul "Capitala Bucuriei" încă din timpul verii când a avut loc "Târgul de Antichități" – manifestare care s-a bucurat de un real succes în rândul publicului.

Ca în fiecare an, cu ocazia Crăciunului, Primăria Sectorului 1 a inițiat o serie de evenimente care promovează spiritul Sărbătorilor și aduc magia iernii în prim plan: târguri de antichități și produse tradiționale, concerte cu muzică de calitate, patinoar în aer liber și numeroase surprize pentru cei mici.

Deși Primăria Sectorului 1 a obținut toate avizele necesare desfășurării în condiții legale a evenimentului "Capitala Bucuriei", cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, Primarul General Sorin Oprescu a dispus neîntemeiat desființarea căsutelor amplasate legal în zona Kiseleff.

Primăria Sectorului 1 consideră decizia Primarului Sorin Oprescu un abuz, deoarece evenimentul a fost autorizat de către Municipalitate, și își cere scuze locuitorilor Capitalei pentru atitudinea distructivă a Primarului General Sorin Oprescu.

Biroul de Presă

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut