Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Primarul Sectorului 1 Andrei Ioan Chiliman a participat la manifestările prilejuite de împlinirea a 96 de ani de la înfiinţarea Grădiniţei nr. 123

Publicat: 10.11.2006
Vineri, 10 noiembrie a.c. se împlinesc 96 de ani de la înfiinţarea Grădiniţei 123, cu sediul în Calea Floreasca nr. 96. Cu această ocazie, a fost organizat un Simpozion Naţional intitulat "Grădiniţa la ceas aniversar".
 

Vineri, 10 noiembrie a.c. se împlinesc 96 de ani de la înfiinţarea Grădiniţei 123, cu sediul în Calea Floreasca nr. 96. Cu această ocazie, a fost organizat un Simpozion Naţional intitulat "Grădiniţa la ceas aniversar". La aceste manifestări au participat Primarul Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman, Directorul Adjunct al Direcţiei de Administraţie a Învăţământului Preuniversitar Sector 1, Alexandru Moise, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, cadre didactice, elevi şi părinţi. În cadrul simpozionului, pe lângă cuvântul invitaţilor, a avut loc un program artistic susţinut de copii de la grădiniţele din Sectorul 1 şi o sesiune de comunicări, având drept principală temă: Importanţa comunicării  în asigurarea calităţii şi eficienţei procesului educaţional.

Înfiinţată în anul 1910 de către Societatea Ortodoxă Naţională a Femeilor Române, Grădiniţa Nr. 123 este una dintre instituţiile de învăţământ de elită din Bucureşti, având o activitate instructiv-educativă deosebită. Prima directoare a instituţiei a fost Elena Nicolaide, iar în cartea de onoare a grădiniţei au semnat o serie de personalităţi importante, dintre care amintim pe Regina Maria şi pe doamna sa de onoare, Simona Lahovary.

Cu această ocazie Primarul, Andrei Ioan Chiliman, a declarat: "În ultimii doi ani am alocat sume considerabil mai mari pentru finanţarea lucrărilor de consolidare şi modernizare a unităţilor de învăţământ. Este de datoria administraţiei locale să asigure elevilor un mediu propice studiului, care presupune desfăşurarea procesului de învăţământ în condiţii de maximă siguranţă şi în grădiniţe şi în şcoli modernizate. Am convingerea că atunci când unităţile de învăţământ oferă condiţii mai bune şi performanţele elevilor sunt pe măsură".


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut