Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Prioritate pentru viaţă! Consultații gratuite ORL și oftalmologice pentru copiii din Sectorul 1

Publicat: 31.01.2011
          Copiii din Sectorul 1 cu vârsta până în 18 ani beneficiază de consultații gratuite ORL și oftalmologice în perioada 31 ianuarie-28 februarie 2011, la Cabinetul Audio-optica din Str. Stoica Ludescu nr. 12, Sector 1.

          Rezultat al unui parteneriat între Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1, Centrul Medical Audio-optica și Cabinetele Medicale Audioton AO (specializate ORL, oftalmologie), proiectul are ca scop identificarea şi sprijinirea copiilor care se confruntă cu probleme legate de urechi, nas, gât și ochi.

          După consultații părinții/copiii vor beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor și vor fi sfătuiți cu privire la cea mai eficientă soluție pentru rezolvarea problemelor depistate.

          Pentru a beneficia de gratuitate, persoanele interesate trebuie să se prezinte la Cabinetul Audio-optica cu biletul de trimitere de la medicul de familie. 

          Cabinetele medicale unde se desfășoară campania sunt dotate cu aparatură de ultimă generație special creată pentru diagnosticarea micuților, iar echipa implicată în acest proiect, formată din medici și experți în domeniu, a fost pregătită la cursuri de specialitate în țară și în străinătate.

          Deoarece numărul de solicitări poate fi mai mare decât capacitatea cabinetelor, persoanele interesate sunt rugate să se programeze la numărul de telefon: 021/305.72.51.

Compartimentul Imagine, Cultură, Presă și Informatică

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut