Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Rectificarea bugetară a fost votată: cresc investițiile în Sectorul 1

Publicat: 10.06.2022

Bani mai multi pentru bugetul Adminstrației Domeniului Public Sector 1, buget mai mare pentru reparațiile de străzi, pentru reabilitarea blocurilor și pentru investițiile din unitățile de învățământ din Sectorul 1. Acestea sunt o parte din propunerile făcute în proiectul de rectificare a bugetului centralizat al Sectorului 1, care a fost votat astăzi, în majoritate, de Consiliul Local al Sectorului 1.

De exemplu, proiectul prevede alocarea sau majorarea unor sume de bani pentru lucrări de investiții la Școala Gimnazială "Herăstrău", Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" și la Școala Gimnazială Ion Heliade Rădulescu. În cazul ADP, banii vor fi direcționați către implementarea "Planului de siguranță rutieră a Sectorului 1", plantarea de mii de arbori și arbuști, întreținerea și amenajarea spațiilor verzi, dar și pentru înființarea de noi spații verzi.

Întregul proiect de rectificare bugetară, cu sumele exacte de bani și fundamentarea acestora, poate fi consultat pe site-ul Primăriei Sectorului 1, la rubrica "Convocator ședințe."

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut