Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Redeschidem baza sportivă „Cireșarii” pentru toți locuitorii Sectorului 1

Publicat: 23.08.2021

Primăria Sectorului 1 urmează să încheie un protocol cu Ministerul Educației pentru a reabilita Clubul Copiilor Sector 1 – Baza sportivă Cireşarii și a-l redeschide pentru iubitorii de sport și mișcare în aer liber.

Aceasta este concluzia întâlnirii de astăzi dintre edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Primăria Sectorului 1 urmează să facă investiții în baza sportivă, iar clădirile vor fi reabilitate și renovate. De asemenea, instituția urmează să lanseze un concurs de proiecte pentru reamenajarea parcului și a clubului sportiv "Cireșarii". 

Clubul Copiilor Sector 1 – Baza sportivă Cireşarii a fost amenajat în 1947. Complexul a trecut, 30 de ani mai târziu, în administrarea Ministerului Educaţiei. În prezent,  baza sportivă se află într-o stare avansată de degradare.

În noiembrie 2020, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a inițiat primele discuții cu Ministerul Educației pentru ca Baza sportivă Cireşarii să fie modernizată și redată comunității Sectorului 1.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut