Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Regal de muzică clasică în Parcurile Bazilescu și Kiseleff

Publicat: 11.05.2017

Melomanii bucureșteni sunt invitați, la acest sfârșit de săptămână, să petreacă două dimineți în ritm de vals în parcurile din Sectorul 1.

Artistul Horia Mihail, care a umplut sălile în mai mult de 15 orașe de pe tot cuprinsul țării, însoțit de Pianul Călător, va face o plimbare sonoră în parcul Bazilescu sâmbătă, 13 mai, și în Parcul Kiseleff duminică, 14 mai, începând cu orele 11:00.

Cu această ocazie, artistul va susține două recitaluri sub genericul Romantic Vals în foișoarele din cele două parcuri, în cadrul proiectului Street Art Muzical, o coproducție Radio România, Primăria Sectorului 1 și Radio România București FM.

Artistul Horia Mihail este convins că muzica clasică poate fi pe gustul tuturor atunci când este cântată cu bucurie în spaţii convenţionale sau chiar neconvenţionale și poate oferi momente de relaxare, dar, mai ales, poate  educa și publicul care ajunge mai rar în sălile de concert.

"Îi invit pe iubitorii de muzică clasică din Capitală să petreacă două dimineți de neuitat în Parcurile Bazilescu și Kiseleff. Melomanii bucureștenii vor putea îmbina, astfel, o plimbare în mijlocul naturii cu farmecul nemuritor al valsului", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/319.10.13/int.205
E-mail : presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut