Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

S-a dat startul la curățenia de primăvară în Sectorul 1

Publicat: 14.03.2011
            Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a dat luni, 14 martie 2011, startul campaniei de curățenie de primăvară.
           Timp de o lună de zile, peste 300 de muncitori ai Companiei Romprest, prestatorul serviciului de salubritate din Sectorul 1, vor spăla și igieniza toate străzile din acestă zonă administrativă.

În perioada 14 martie-14 aprilie, carosabilul va fi măturat manual și mecanizat, rigolele vor fi curățate de excedentul de pământ, iar coșurile de gunoi și recipientele de colectare selectivă a deșeurilor de pe domeniul public (iglu-uri și containere) vor fi spălate automatizat.

După curăţenia generală, Administrația Domeniului Public va începe reamenajarea spaţiilor verzi existente și repararea aparatelor de joacă şi a pubelelor deteriorate.

 În paralel, se continuă programul de colectare gratuită a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice, program iniţiat de Sectorul 1 al Municipiului București care se desfășoară în a doua duminică a fiecărei luni.

Cetăţenii Sectorului 1 sunt rugaţi să se implice activ în demersurile administraţiei locale prin respectarea obligaţiilor care le revin, respectiv să întreţină şi să cureţe spaţiile pe care le deţin în proprietate sau chirie, precum şi împrejmuirile acestora; să menţină curăţenia pe trotuare, pe partea carosabilă a străzii sau a drumului, pe porţiunea din dreptul gospodăriei şi a locurilor de parcare pe care le folosesc.

„Spaţiile verzi reprezintă o oază de sănătate pentru noi toţi. E de datoria noastră sa protejăm mediul înconjurător şi să păstrăm oraşul curat. Trebuie să  avem grijă de sănătatea noastră, a copiilor noştri  şi a generaţiilor viitoare!", a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Compartimentul Imagine, Cultură, Presă şi Informatică

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut