Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

S-a prelungit perioada de autorecenzare până pe 27 mai 2022. Lista centrelor ARA din Sectorul 1

Publicat: 16.05.2022

Primăria Sectorului 1 informează cetățenii din această zonă administrativă că perioada de autorecenzare se prelungește până vineri, 27 mai 2022. Potrivit Hotărârii nr. 10/12.05.2022 a Comisiei Centrale pentru Recensământul Populației și Locuințelor 2021(CCRPL2021), prelungirea se referă atât la autorecenzarea realizată de către persoane pe cont propriu, cât și la autorecenzarea asistată (ARA). Astfel, în toată această perioadă, aplicația de autorecenzare va rămâne in continuare deschisă și se va asigura mentenanța funcționării acesteia.

Cetățenii Sectorului 1 care optează să se recenzeze singuri în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor și nu au cunoștințele de IT necesare să facă această activitate fără consiliere pot apela până în data de 27 mai 2022, inclusiv, la recenzorii pentru autorecenzarea asistată din cadrul celor patru centre amenajate de către administrația locală a Sectorului 1, iar aceștia îi vor ajuta cu profesionalism și rapiditate să își îndeplinească obligațiile civice și legale în materie de recensământ.

Centrele de autorecenzare asistată din Sectorul 1 funcționează, în fiecare zi de de luni până duminică, după cum urmează:
– Sediul Primăriei Sectorului 1, Bd. Banu Manta nr. 9 (Serviciul Relații cu Publicul – parter), program: 8:00 – 20:00;
– Piața Amzei nr. 13, program: 8:00 – 20:00;
– Calea Griviței nr. 208-210, punct de încasare taxe și impozite în cadrul DGITL, program: 8:00 – 20:00;
– Școala Gimnazială nr. 192, strada Munteniei nr. 32, punct de lucru mobil, program: 8:00 – 18:00.

IMPORTANT: Persoanele care aleg să se recenzeze singuri sau vor apela la unul dintre recenzorii pentru autorecenzarea asistată (ARA) vor beneficia de o zi liberă plătită, indiferent dacă lucrează în sistemul public sau în privat.

Recrutăm recenzori de teren

Începând cu data de 31 mai 2022 până în data de 17 iulie 2022  se va desfășura a treia etapă a recensământului: colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă (înregistrarea datelor în chestionarul electronic, cu ajutorul tabletelor).
Dacă ești o persoană dinamică și sociabilă, căreia îi place munca în teren și interacțiunea cu oamenii, ai vârsta de cel puțin 18 ani, minimum studii liceale absolvite, nu ai cazier jurdiciar, ai cunoștințe de folosire a unei tablete și dorești să-ți completezi veniturile, te așteptăm să te alături echipei noastre pentru a lua la pas Sectorul 1 și a completa într-un mod profesionist chestionarele de recensământ.

Dacă oferta noastră te-a convins, te așteptăm să ne transmiți o cerere de înscriere în lista de candidați pe adresa de e-mail recensamant@primarias1.ro sau să o depui la Registratura Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9 în programul de lucru cu publicul – luni, marți, miercuri, vineri: 08:30 – 16:30, joi: 08:30 – 18:30.

Dacă vei fi selectat, în perioada 31 mai-17 iulie 2022 vei colecta în teren, cu ajutorul tabletelor, inclusiv la sfârșitul săptămânii, datele din cuprinsul chestionarelor de recensământ, prin interviuri față cu cetățenii care nu s-au recenzat singuri.

Vei fi plătit în funcție de numărul de chestionare completate față în față, acesta fiind compus din mai multe secțiuni cu grade de complexitate diferite. Este vorba de un tarif de 7 lei pentru fiecare chestionar prin care se recenzează o persoană și 3,5 lei pentru fiecare chestionar prin care se recenzează o locuință.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut