Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Sâmbătă și duminică se pot schimba buletinele în regim de urgență

Publicat: 05.12.2016

Persoanele cu domiciliul în Sectorul 1, care au actele de identitate pierdute sau distruse și care doresc să se prezinte la vot în data de 11 decembrie 2016 își pot schimba buletinele sau cărțile de identitate inclusiv în ziua alegerilor. Actele de identitate vor fi eliberate în aceeași zi, cu respectarea procedurilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 97/2005.

Programul de lucru cu publicul al birourilor de Evidență a Persoanei din Sectorul 1 va fi prelungit în preziua și ziua scrutinului pentru a da posibilitatea tuturor cetățenilor din Sectorul 1 să-și poată exercita dreptul de vot la alegerile parlamentare.

Astfel, birourile Serviciului de Evidență a Persoanei vor funcționa în zilele de sâmbătă și duminică, după următorul program:
– Sâmbătă, 10 decembrie 2016, între orele 08.00 – 16.00;
– Duminică, 11 decembrie 2016, între orele 07.00 – 21.00.

Persoanelor care depun cererea de schimbare a buletinului sâmbătă 10 decembrie le va fi eliberat noul act de identitate a doua zi, iar cei care depun solicitarea duminică 11 decembrie 2016, vor beneficia de noua carte de identitate în aceeași zi.

Cetățenii care domiciliază pe raza Sectorului 1 sunt așteptați la unul dintre cele patru Birouri ale Serviciului de Evidență a Persoanei, cu sediile în:
– Biroul nr. 1 de Evidență a Persoanelor – Piața Amzei nr. 13;
– Biroul nr. 3 de Evidență a Persoanelor – Str. General Berthelot nr. 34;
– Biroul nr. 4 de Evidență a Persoanelor – Str. Ion Neculce nr. 6;
– Biroul nr. 5 de Evidență a Persoanelor – Bd. Bucureștii Noi nr. 56.

Cu excepția Biroului nr. 1, celelalte trei birouri de Evidență a Persoanelor își au sediile în incinta secțiilor de poliție.
Contravaloarea cărților de identitate și taxa de timbru fiscal se vor achita pe loc la ghișeele Birourilor de Evidență a Persoanei Sector 1.
Mai multe informații referitoare la procedura legală de schimbare a buletinului pot fi aflate consultând  site-ul Direcţiei Publice de Evidenţă a Persoanelor şi Stare Civilă a Sectorului 1: www.starecivila1.ro.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut