Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Sărbători de poveste în Sectorul 1

Publicat: 03.12.2009
         S-a dat startul la distracţia de Sărbători în Sectorul 1! Târguri de cadouri şi de antichităţi, un patinoar select, concerte susţinute de artişti de top ai scenei româneşti dar şi spectacole pentru copii sunt câteva dintre alternativele de petrecere a timpului liber, pe care Primăria Sectorului 1 le oferă în această iarnă locuitorilor acestei zone administrative – şi nu numai!
           Una dintre cele mai frumoase zone ale Bucureștiului – Parcul Kiseleff –  îmbracă haine de sărbătoare și devine centrul distracției din Capitală. Până pe 24 decembrie, în fiecare week-end, Primăria Sectorului 1 îi invită atât pe cei mari, cât și pe cei mici în "Capitala Bucuriei".

Între 27 noiembrie şi 24 decembrie, Parcul Kiseleff găzduieşte târguri de cadouri, de antichităţi şi produse culinare, precum şi concerte de muzică pentru toate gusturile. Patinoar în aer liber, concerte extraordinare, spectacole de divertisment – o serie de evenimente care promovează spiritul Sărbătorilor  pentru a aduce magia iernii în prim plan.

Pentru cei mici, organizatorii au pregătit spectacole de teatru și magie, spectacole de circ și de foc, precum și programe de karaoke, jonglerie și sesiuni de "face-painting", întreaga atmosferă fiind animată de personaje de poveste și de o echipă de clovni.

De asemenea, în perioada 4 – 27 decembrie, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, tot în Parcul Kiseleff va fi amenajat şi un "Orășel al Copiilor" – un loc în care micuţii se vor bucura atât de echipamentele de joacă, cât şi de prezenţa lui Moş Crăciun și a asistenţilor săi.

Pe întreaga perioadă în care se va derula acest proiect, copiii participanți vor primi cadouri și vor beneficia de gratuitate la utilizarea echipamentelor de joacă montate în incinta Parcului Kiseleff. Aici vor fi organizate concursuri cu premii, karaoke, jocuri interactive, "face- painting" etc.

Totodată, în perioada 5 decembrie 2009 – 15 ianuarie 2010 se desfășoară Proiectul "Parc de distracție în Bazilescu" în cadrul căruia elevii din unitățile de învățământ de pe raza Sectorului 1 beneficiază de gratuitate, de luni până vineri, de la ora 10.00 la ora 18.00. Parcul de distracții este compus din pistă pentru mașinuțe și trenuleț electric pentru copii, precum și un carusel pentru tinerii de toate vârstele.

Biroul de Presă

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut