Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Scutiri la plata taxei asupra mijloacelor de transport

Publicat: 15.03.2005
Persoanele care au beneficiat de scutire la plata taxei asupra mijloacelor de transport pentru anii anteriori sunt înştiinţate că există modificări ale Codului Fiscal pentru anul 2005.
 
Astfel: Art. 284 – (1) taxa asupra mijloacelor de transport nu se aplică pentru: a) veteranii de război; b) persoanele fizice prevăzute la art. 1 al Decretului-lege nr. 118/ 1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi în alte legi; (2) persoanele prevăzute la art. 3 , alin. (1), lit. b) şi art. 4, alin. (1) din Legea recunoştinţei faţă de eroii martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989 nr. 341/2004, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 654 din 20 iulie 2004, nu datorează taxa asupra mijloacelor de transport aferentă unui singur autoturism tip hycomat sau a unui mototriciclu. (7’) Scutirea de la plata taxei asupra mijloacelor de transport se aplică doar pentru un singur mijloc de transport, la alegerea persoanelor fizice prevăzute la alin. (1) şi (2).
 
Termenul de plată pentru taxa asupra mijloacelor de transport pentru primul trimestru al anului 2005 este de 15 martie. Contribuabilii sunt rugaţi să vină la sediile Direcţiei Impozite şi Taxe Locale Sector 1, în cel mai scurt timp, pentru a-şi exprima opţiunea în ceea ce priveşte scutirea de la plată asupra unui singur mijloc de transport.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut