Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Se dă startul „Cupei Sfântul Nicolae la Rugby – Tag”

Publicat: 27.03.2017

Primăria Sectorului 1 va da startul marți, 28 martie 2017, începând cu orele 10:00, competiției școlare "Cupa Sfântul Nicolae la Rugby – Tag".  Startul acestei competiții va fi dat în cadrul unei conferințe municipale ce va avea loc în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr.9.

La eveniment vor participa Președintele Federație Române de Rugby, Alin Petrache, Primarul Dan Tudorache, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar al Municipiului București, și ai Casei Corpului Didactic.

În plus, cu această ocazie, vor fi puse în dezbatere și proiectele pe care Primăria Sectorului 1 intenționează să le deruleze în domeniul sportului și tineretului.

În perioada 28 martie – 12 mai 2017 va avea loc "Cupa Sfântul Nicolae la Rugby – Tag".  La această competiție vor participa 12 echipe de la școli din București și Ilfov, din care cinci sunt din Sectorul 1 al Capitalei.

Rugby-ul Tag este o activitate fizică rapidă fără contact direct cu adversarul ce se adresează atât băieţilor cât şi fetelor, sau echipelor mixte. Fiind o combinaţie între distracţie şi energia dată de mişcare, acesta este în prezent versiunea oficială a rugbyului pentru grupele de şcolari.

Prezența unui reprezentant al instituției dumneavoastră la acest eveniment ne onorează.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/319.10.13/int.205
E-mail : presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut