Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Se inaugureaza un nou pavilion în Complexul Social de Servicii „ODAI”

Publicat: 10.12.2004
Mâine, 10 decembrie 2004, orele 1000, Primaria Sectorului 1 va deschide un nou pavilion cu o capacitate de 35 de locuri pentru Caminul pentru Persoane Vârstnice, din cadrul Complexului Social de Servicii Odai.
Necesitatea extinderii caminului pentru vârstnici a fost necesara datorita numeroaselor solicitari venite atât din partea persoanelor vârstnice, cât si din partea întretinatorilor acestora, a caror îngrijire medicala nu mai poate fi asigurata la domiciliu, nu se pot gospodari singure, nu au întretinatori si nu realizeaza nici un venit. Mentionam ca din totalul populatiei sectorului 1, care este de 230.814 locuitori, persoanele vârstnice reprezinta aproximativ 30%, adica 71.704 persoane vârstnice.
Acest pavilion a fost amenajat pentru persoane independente si semidependente socio – medical, camerele de 2 sau 3 paturi fiind amplasate în imediata apropiere a grupurilor sanitare.
În momentul de fata, în Caminul pentru Persoane Vârstnice sunt internate 115 persoane, acestea fiind repartizate în cele 3 pavilioane astfel: în infirmeria Complexului sunt internati 30 de vârstnici, în pavilionul nr. 5 sunt cazate 70 de persoane, iar în noul pavilion nr. 7 sunt deja asistati 15 vârstnici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut