Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Sectorul 1: Achitarea cu reducere a taxelor şi impozitelor locale până în data de 1 aprilie

Publicat: 13.03.2013

Contribuabilii, persoane fizice care își achită integral, cu anticipaţie, până pe 1 aprilie 2013, inclusiv, taxele și impozitele locale vor beneficia de o reducere de 10%, potrivit legislației în vigoare.

Locuitorii din Sectorul 1 care și-au achitat impozitul până la data de 31 ianuarie, inclusiv, vor beneficia de bonificația de 10% pentru diferența de impozit majorat, dacă vor efectua plata până la 30 septembrie 2013.

În ultima parte a lunii martie şi în prima zi a lunii aprilie casieriile Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale (DGITL) Sector 1 vor funcționa cu program prelungit.

Astfel, în perioada 18 martie – 1 aprilie 2013, casieriile DGITL Sector 1 din Piața Amzei nr. 13, Calea Griviței nr. 208, respectiv Str. Pajura nr. 13 vor avea program cu publicul de luni până vineri, între orele 08.30 – 18.30.

Pentru casieria din incinta Primăriei Sectorului 1 (Șos. București-Ploești nr. 9-13), programul de lucru cu publicul este următorul:
– Luni, marți, miercuri și vineri – 08.30 – 16.30
– Joi – 08.30-18.30

Pentru a limita timpul pe care contribuabilii trebuie să îl piardă cu achitarea taxelor şi impozitelor locale, Primăria Sectorului 1 a pus la dispoziţia acestora o paletă largă de modalităţi de plată: plata electronică (prin internet banking), plata cu numerar, plata cu cardul, plata prin ordin de plată sau plata prin mandat poştal.

Contribuabilii care doresc să plătească impozitul prin internet trebuie să aibă un cont de internet banking deschis la orice bancă din care să facă un virament bancar, în lei, din contul propriu în contul IBAN asociat tipului de impozit pe care îl are de achitat. Contul IBAN al Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 1 poate fi identificat consultând site-ul http://www.impozitelocale1.ro/, secţiunea "Lista conturi IBAN".

Bucureștenii din Sectorul 1 care doresc să achite cu numerar, pot face plata la unul din sediile instituţiei situate în: Piața Amzei nr. 13; Calea Griviţei nr. 208; Str. Pajurei nr. 13; Șos. Bucureşti-Ploieşti nr. 9-13 (în incinta Primăriei Sectorului 1).

Pentru plata cu cardul comisionul este zero, iar operaţiunea se poate face cu orice card – de debit sau credit – emis de către orice bancă. Plata se poate face total sau parţial, la fel ca în cazul în care se plăteşte cu numerar, şi nu se percepe comision suplimentar la efectuarea tranzacţiei. Pe lângă taxe şi impozite, cetăţenii îşi pot plăti şi amenzile contravenţionale, doar pe baza datelor din procesul verbal.

Se acceptă la plată următoarele tipuri de card, indiferent dacă sunt carduri emise de bănci româneşti sau bănci străine: Carduri ce poartă marca VISA – Visa Classic Card, Visa Premier Card (Golden Card), Visa Business Card; Carduri ce poartă marca Eurocard/Mastercard – Mass Card, Gold Card, Business Card, Signia Card.

Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut