Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Sectorul 1, ”Capitala Bucuriei” de Sărbători

Publicat: 10.12.2015

Primăria Sectorului 1 și parcurile Kiseleff și Bazilescu îmbracă haine de sărbătoare în cadrul proiectului "Capitala Bucuriei", derulat de administrația locală și Asociația Sud Est Top Production. Astfel, începând de luni, 14 decembrie 2015, clădirea Primăriei Sectorului 1 va fi împodobită cu instalații luminoase ornamentale, care vor introduce vizitatorii în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă. Decorul va fi întregit de amplasarea bradului împodobit și de prezența Moșului cu sania trasă de reni, alături de alte figurine specifice Sărbătorilor. Mai mult, atmosfera de sărbătoare va fi completată de un Târg de Crăciun, care se va desfășura în perioada 14 decembrie 2015 – 7 ianuarie 2016, în parcarea din fața Primăriei Sectorului 1. De aici, bucureșteni vor putea achiziționa produse tradiționale, dulciuri și obiecte hand-made.

Atmosfera de poveste, specifică Crăciunului, va cuprinde și parcurile Kiseleff și Bazilescu. Ambele parcuri vor fi decorate festiv, cu ghirlande luminoase și personaje de basm, care vor conferi farmec Sărbătorilor de Iarnă din Sectorul 1. Pe toată perioada sărbătorilor, în parcul Kiseleff va răsuna muzică ambientală și colinde, iar în parcul Bazilescu se va organiza Târgul de Crăciun, cu produse specifice.

"În acest an, Sectorul 1 va îmbrăca haine de sărbătoare! Există deja o tradiţie, ca în perioada Sărbătorilor de Iarnă, Parcul Kiseleff să devină polul distracţiei din Capitală, găzduind numeroase spectacole şi programe de divertisment. Anul acesta, atmosfera de basm va ajunge și în parcul Bazilescu, pentru ca și locuitorii din zonă să se bucure de Crăciun", a declarat Viceprimarul Sectorului 1, Vasile Moțoc.

De asemenea, în perioada 16-22 decembrie 2015, parcul Kiseleff va găzdui "Crăciunul Copiilor", eveniment organizat de Teatrul Ion Creangă și Primăria Sectorului 1. Timp de o săptămână, cei mici, împreună cu părinții, se vor putea bucura de spectacole de teatru și circ susținute de artiștii Teatrului Ion Creangă și ai Teatrului Excelsior, de recitaluri de colinde, concerte de muzică clasică, dar și de alte surprize muzicale din tolba Moșului. Din program nu vor lipsi atelierele de muzică și teatru de umbre sau atelierele de meșterit decorațiuni, care îi vor îmbia pe copii să pregătească ei înșiși podoabe pentru pomul de Crăciun.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut