Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Sectorul 1: Începe programul ”RABLA pentru aparate auditive!”

Publicat: 01.04.2011

Cetățenii Sectorului 1 care au un aparat auditiv vechi și vor să-l schimbe cu unul nou pot profita de programul "RABLA pentru aparate auditive", inițiat de Centrul Medical Audio-Optica, în parteneriat cu Sectorul 1 al Municipiului București.

În perioada 1 aprilie – 30 iunie 2011, bucureștenii din această zonă administrativă pot veni cu aparatul auditiv vechi la Centrul Medical Audio-Optica din Str. Stoica Ludescu nr. 12, unde un specialist va evalua dispozitivul.

După evaluarea aparatului, cetățenii Sectorului 1 care au apelat la programul "RABLA pentru aparate auditive", vor primi un tichet valoric care va constitui avansul pentru un dispozitiv auditiv nou. În plus, pe lângă avans, aceștia vor beneficia gratuit și de toate investigațiile necesare protezării auditive.

Persoanele care nu doresc să folosească tichetul valoric pentru cumpărarea unui aparat auditiv nou, pot beneficia, în limita valorii tichetului, de servicii medicale ORL, logopedie, psihologie infantilă, oftalmologie, optică medicală (în cabinetele partenere programului).

Locuitorii Sectorului 1 care vor să-și schimbe aparatura auditivă învechită pot merge la Cabinetul Audio-Optica luni și miercuri între orele 8.30-19.00 și marți, joi și vineri între orele 8.30-17.00. Pentru evitarea aglomerației, persoanele sunt rugate să se programeze la numărul de telefon: 021/305.72.51.

Compartimentul Imagine, Cultură, Presă și Informatică

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut