Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Sectorul 1: Poliția Locală ajută la fluidizarea traficului rutier

Publicat: 03.02.2012

Zeci de polițiști locali și agenți ai Poliției Naționale organizează acțiuni comune de fluidizare a traficului rutier pe arterele Sectorului 1 afectate de zăpadă.

Încă de săptămâna trecută, Poliția Locală a Sectorului 1 – care a preluat de anul trecut și atribuții de ordine și siguranță publică – ajută Poliția Națională la decongestionarea traficului rutier în cele mai aglomerate zone. Cu ajutorul sistemului de supraveghere video, agenții locali au ținut sub observație zonele aglomerate din sector, transmițând în timp util informațiile către Poliția Rutieră.

Peste 10 echipaje ale Poliției Locale sunt prezente pe străzile din Sectorul 1 pentru acțiuni de dirijare a traficului, supraveghere și patrulare.

În plus, pentru eficientizarea activității de deszăpezire, Poliția Locală acordă asistenţă utilajelor Companiei Romprest. Astfel, autoturismele parcate pe marginea străzilor sunt ridicate temporar până la curățarea carosabilului, iar cele parcate neregulamentar sunt ridicate și duse în Aleea Mateloţilor nr. 31-43.

La această oră, în Sectorul 1 se circulă în condiții de iarnă, fără a se înregistra blocaje rutiere.

Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut