Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Sectorul 1: Poliția Locală vine în ajutorul persoanelor vârstnice și nedeplasabile

Publicat: 14.02.2012

Primăria Sectorului 1 reamintește persoanelor vârstnice și nedeplasabile din această zonă administrativă că pot suna 24 de h din 24 la nr. de tel. 021/9540 pentru a beneficia de un pachet de servicii socio-medicale de bază.

Până la îmbunătățirea condițiilor meteo, pentru a evita ieșirea din casă a persoanelor vârstnice și nedeplasabile, Ambulanța Socială și Poliția Locală Sector 1 sunt alături de aceste categorii de persoane, făcându-le cumpărăturile și asigurându-le asistența medicală de bază.

Specialiștii Centrului Multifuncțional Caraiman monitorizează starea de sănătate a solicitanților, măsurându-le glicemia şi tensiunea arterială, precum și pulsul și nivelul de oxigen din sânge, iar agenții locali le fac cumpărăturile necesare traiului zilnic (alimente, medicamente, apă etc.).

Persoanele care se încadrează în aceste categorii, mai pot solicita ajutor în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 7.00-19.00, la nr. de tel 021/9644 – Ambulanța Socială.

Până în prezent, zeci de persoane din cartierele Pajura, Băneasa, Grivița – 1 Mai, Aviației, care au avut nevoie de ajutor, au beneficiat de serviciile puse la dispoziția lor de către administrația locală.

Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut