Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Ședință extraordinară convocată de PNL și PSD pentru fuziunea a două companii locale. Clotilde Armand: „Alertă de hoție, vor să scape de DNA!”

Publicat: 01.03.2024

Grupul  consilierilor locali PNL și PSD a convocat pentru vineri, 1 martie 2024, ora 9.30, o ședință extraordinară a Consiliului Local al Sectorului 1. Pe ordinea de zi a ședinței se află “Proiectul de hotărâre privind aprobarea de principiu a fuziunii prin absorbție dintre SC Grivița SA și Compania de Investiții și Dezvoltare Sector 1 SA”.

“Alertă de hoție! Două companii conduse de PNL PSD care au prejudiciat bugetul Sectorului 1 vor să fuzioneze pentru a scăpa de DNA. Ce s-a gândit #AlianțaCiuCiu să facă de 1 Martie? După ce anul trecut consilierii PNLPSD s-au plâns fiindcă i-am chemat la muncă de 1 Martie pentru că „le-am stricat bucuria sărbătorii în familie”, consilierii locali din PNL PSD au convocat astăzi la prima oră o ședință care ascunde o schemă obscură de protecție a unor sinecuri inventate de Dan Tudorache înainte de campania din 2019. Este vorba despre societatea Compania de Investiții și Dezvoltare Sector 1 SA (CIDS) prin care s-au drenat bani către televiziunile de casă pentru promovarea unei machete de spital și în cazul căreia Curtea de Conturi a stabilit un prejudiciu de aproape 4,5 milioane de euro,” a afirmat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Edilul Sectorului 1 a anunțat că îi va acționa în judecată pe consilierii locali care vor vota acest proiect. “Ăsta e cadoul hoților din PNL PSD pentru ei înșiși. Prin ei înșiși. Fac un anunț: Eu voi acționa în Justiție fiecare consilier care girează cu votul său acest jaf. Așa… să nu spună că n-au primit niciun cadou de 1 martie,” a declarat Clotilde Armand.       

Serviciul Imagine și Cultură

Tel. fix: 021/319.10.13/int.151

E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut