Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Spectacol de teatru, muzică și poezie, în Parcul Kiseleff

Publicat: 20.12.2021

Primăria Sectorului 1 a pregătit un moment artistic inedit pentru copii cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Administrația Domeniului Public Sector 1 și Teatrul Evreiesc de Stat, instituție aflată în subordinea Primăriei Capitalei, au plăcerea de a vă invita la spectacolul de muzică și poezie "Lumea… cu jucării''.

Spectacolul va avea loc miercuri, 22 decembrie, ora 12:00, în Parcul Kiseleff, în zona foișor (intrarea dinspre Șos. Pavel Dimitrievici Kiseleff).

Inspirat de universul liric arghezian, ritmat de muzică live și cântecele vesele pentru copii, "Lumea… cu jucării" sărbătorește spiritul și magia sărbătorilor de iarnă, creând o atmosferă de sărbătoare care vă va delecta cu momente unice și deosebite, menite să vă rămână întipărite în minte și în suflet pentru totdeauna.

Cu numele său real Ion Nae Theodorescu, Tudor Arghezi a fost unul dintre poeții români importanți, nominalizat la Premiul Nobel pentru Literatură în 1965. Când spui Tudor Arghezi, te gândești la cele mai frumoase și emoționante poezii. Universul mărunt, pe care-l cunoaștem prin intermediul versului sau prozei argheziene, își deschide porţile către toate miracolele firii. Materia trece de la o formă la alta, îngheţul devine o interesantă pietrificare a vieţii. Natura se pune pe glume si universul adoptă o structură de cristale: ,,Iarna blajină/A intrat în voi, ca o lumină" (Tudor Arghezi).

Distribuția spectacolului este alcătuită din: Maia Morgenstern, Isadora Băltățeanu Morgenstern, Alina Tomi, Lorena Luchian, Diana Stancu, Mircea Dragoman, George Remeș, Viorel Manole, acompaniați de TES Orchestra: Bogdan Lifșin, Rodica Gancea, Sergiu Marin și Mihai Murariu.

Vă reamintim faptul că accesul la spectacolul de muzică și poezie va fi permis doar pe baza Certificatului digital european COVID (în format fizic sau digital). Acesta poate fi obținut, de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro, de către persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, de către persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv de către persoanele care efectuează un test RT-PCR (având un rezultat negativ nu mai vechi de 72 de ore) sau antigen rapid (având un rezultat negativ nu mai vechi de 48 de ore). Copiii care nu au împlinit încă vârsta de 12 ani sunt exceptați de la măsurile impuse. Vă reamintim faptul că purtarea măștii este obligatorie.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut