Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Sună! şi Primăria vine la tine

Publicat: 17.04.2008
  Birouri mobile pentru soluţionarea problemelor locuitorilor din Sectorul 1
 

Bucureştenii din Sectorul 1 sunt scutiţi de drumuri la sediul primăriei de sector pentru a depune petiţii şi sesizări. Începând din aprilie, Primăria Sectorului 1 vine la cetăţean!

Două transportoare VW – inscripţionate vizibil "birou mobil" – circulă, încă de la începutul lunii aprilie, pe străzile Sectorului 1. Cetăţenii pot opri cele două vehicule pentru a depune orice sesizare legată de construcţii ilegale, săpături neautorizate, comerţ ilegal, distrugeri sau orice altă neregulă. Reclamaţiile lor vor fi transmise serviciilor din Primăria Sectorului 1, în competenţa cărora intră soluţionarea problemei semnalate.

"Biroul mobil" oferă, de asemenea, locuitorilor Sectorului 1 consultanţă şi relaţii privind actele necesare pentru obţinerea diverselor avize şi autorizaţii de la Primărie.

"Biroul mobil înseamnă, de fapt, respect pentru contribuabil, o atitudine pe care orice autoritate locală trebuie să o arate faţă de membrii unei comunităţi. Rolul Primăriei este de a veni în întâmpinarea nevoilor cetăţeanului, nu de a-l pune pe drumuri către sedii administrative", a declarat primarul Sectorului, Andrei Chilman.

Cele două vehicule circulă zilnic pe strările Sectorului 1 şi preiau, în medie, 30 de sesizări de la cetăţeni.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut