Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Târg de cadouri și delicii culinare în Parcul Kiseleff

Publicat: 18.12.2009
         Bucureștenii din Sectorul 1 – și nu numai – sunt invitați în Parcul Kiseleff în perioada 18-24 decembrie la cel mai important târg de cadouri organizat în Capitală în perioada sărbătorilor de iarnă. Participanții vor avea parte de mâncăruri tradiţionale, concerte în aer liber și idei inedite de daruri în cadrul "Târgului de cadouri" organizat de Primăria Sectorului 1 şi Asociaţia de Turism şi Ecologie Carpatia.
            În paralel cu târgul de cadouri, sâmbătă, 19 decembrie, începând cu ora 14.00, are loc un spectacol canin. Posesorii de câini își vor putea înscrie animalul de companie în concursul de costume și vor putea asista la parada canină. Cele mai bune și mai originale ținute vor fi premiate.

Tot în weekend, organizatorii au programat două concerte pe scena din Parcul Kiseleff pentru amatorii de muzică de calitate. Vizitatorii vor putea participa sâmbătă, 19 decembrie, de la 18.00, la concertul trupei Verde şi duminică, 20 decembrie, ora 18.00, la concertul trupei Play.

Mai mult decât atât, vizitatorii îşi vor putea demonstra abilităţile de patinatori pe Patinoarul din Parcul Kiseleff sau se vor putea delecta cu preparate culinare deosebite precum halviţă, magiun, turtă dulce, preparate din carne, brânzeturi, vată de zahăr, produse apicole, bragă şi produse bio.

Nici cei mici nu au fost uitați de către organizatori care au pregătit spectacole de teatru și magie, spectacole de circ și de foc, precum și programe de karaoke, jonglerie și sesiuni de "face-painting", întreaga atmosferă fiind animată de personaje de poveste și de o echipă de clovni.

"Târgul de Cadouri" este parte a unei serii de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă, organizate sub deviza "Capitala Bucuriei" de către Primăria Sectorului 1 și Asociația de Turism și Ecologie Carpatia. Până pe 24 decembrie, Parcul Kiseleff găzduieşte târguri de cadouri, de antichităţi şi de produse culinare, precum şi concerte de muzică pentru toate gusturile, evenimente care promovează spiritul Sărbătorilor pentru a aduce magia iernii în prim plan.

Biroul de Presă

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut