Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Te așteptăm cu copiii de ziua lor la locurile de joacă din Sectorul 1!

Publicat: 31.05.2022

Parcurile din Sectorul 1 sunt o alternativă ideală pentru petrecerea timpului liber de către copiii din Capitală și de ziua lor. Echipele Administrației Domeniului Public Sector 1 au reparat, în ultimele două săptămâni, locurile și echipamentele de joacă, băncile, gardurile, cișmelele, terenurile de baschet și sistemul de iluminat pentru ca parcurile și spațiile verzi din Sectorul 1 să-i întâmpine în cele mai bune condiții pe copiii bucureșteni care le trec pragul cu ocazia zilei de 1 iunie.

Aceste activități au fost intensificate, în ultima perioadă și au fost derulate în tandem cu acțiunile echipelor de curățenie. În ultimele două săptămâni, ADP Sector 1 a intervenit în parcurile Regina Maria, Bazilescu, Kiseleff și în mai multe locuri de joacă.

Locurile de joacă și echipamentele de joacă în aer liber oferă copiilor timp petrecut alături de prietenii lor. Totodată, mobilierul urban are rolul de a pune în valoare diversele spații publice, contribuind la confortul și estetica locurilor în care este amplasat.

Dacă totuși observați nereguli la aparatele de joacă sau mobilierul urban, vă rugăm să ne anunțați accesând aplicația ADP Sector 1 la adresa https://sesizari.adp-sector1.ro  – Demersuri online – Hartă Sesizări sau aici, pe pagina noastră de Facebook, în secțiunea de comentarii, ori prin mesaj privat.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut