Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Te așteptăm să fii recenzor în Sectorul 1!

Publicat: 16.06.2022

Primăria Sectorului 1 continuă recrutarea de persoane care să se alătură echipei de recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor.

Esti o persoană dinamică și sociabilă, căreia îi place munca în teren și interacțiunea cu oamenii? Ai vârsta de cel puțin 18 ani, minimum studii liceale absolvite, nu ai cazier jurdiciar, ai cunoștințe de folosire a unei tablete și dorești să-ți completezi veniturile? Te așteptăm să te alături echipei noastre pentru a lua la pas Sectorul 1 și a completa într-un mod profesionist chestionarele de recensământ.

Dacă oferta noastră te-a convins, te așteptăm să ne transmiți o cerere de înscriere în lista de candidați pe adresa de e-mail recensamant@primarias1.ro  sau să o depui la Registratura Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9, în programul de lucru cu publicul – luni, marți, miercuri, vineri: 08:30 – 16:30,  joi: 08:30 – 18:30.

Dacă vei fi selectat, până în data de 17 iulie 2022, vei colecta în teren, cu ajutorul tabletelor, inclusiv la sfârșitul săptămânii, datele din cuprinsul chestionarelor de recensământ, prin interviuri față în față cu cetățenii care nu s-au recenzat singuri.

Vei fi plătit în funcție de numărul de chestionare completate față în față, acesta fiind compus din mai multe secțiuni cu grade de complexitate diferite. Este vorba de un tarif de 7 lei pentru fiecare chestionar prin care se recenzează o persoană și 3,5 lei pentru fiecare chestionar prin care se recenzează o locuință. De exemplu, pentru recenzarea unei familii compusă din trei membri și o locuință remunerația ta va fi de 24,5 lei (3 persoane X 7 lei + 1 locuință X 3,5 lei).

Important: Poți să aplici pentru a fi recenzor în Sectorul 1, indiferent de zona din București în care domiciliezi.

Mai multe detalii pe această temă puteți obține la următoarele numere de telefon: 0761.113.018 sau 0761.113.048.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut