Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Trimite opinia ta: Regim deschis sau acces limitat la cele două bazine semi-olimpice realizate din bani pubici?

Publicat: 04.11.2022

În spiritul unei administrații transparente și consultative, Primăria Sectorului 1 așteaptă opinia comunității locale în legătură cu modul de utilizare și cine trebuie să fie beneficiarii a două investiții realizate din bani publici. Este vorba despre bazinele de înot semi-olimpice din curtea Școlii Gimnaziale nr. 178, din strada Dridu nr. 2, și din curtea Școlii Gimnaziale "Sfântul Nicolae", din strada Lainici nr. 4-8, investiții realizate din fonduri publice, în parte finanțate direct din banii cetățenilor Sectorului 1, în parte de Compania Națională de Investiții în parteneriat cu Primăria Sectorului 1 și care au fost finalizate în luna iulie a acestui an.

Primăria Sectorului 1 consideră că aceste bazine ultramoderne  trebuie să fie gestionate corespunzător într-un circuit deschis, iar investițiile să fie profitabile întregii colectivități în condițiile unui deficit de infrastructură pe acest segment de activitate sportivă.

În acest moment, Primăria Sectorului 1 este gata să preia în administrare bazinele de înot și să le deschidă publicului, în condițiile în care Consiliile de Administrație de la cele două școli își exprimă acordul. Primăria are capacitatea de a administra aceste obiective pentru a fi folosite atât pentru antrenarea micilor noștri campioni, cât și pentru întreținerea condiției fizice a persoanelor adulte.

Consiliile de administrație de la Școala Gimnaziale nr. 178 și de la Școala Școala Gimnazială "Sfântul Nicolae" au decis ca accesul publicului larg să nu fie permis, iar bazinele să fie păstrate în administrarea unităților de învățământ.

Așteptăm sugestiile și propunerile tale pe adresa de e-mail registratura@primarias1.ro  sau pe formularul online disponibil pe pagina oficială de internet a Primăriei Sectorului 1, pentru ca împreună să luăm cea mai bună decizie.

"Fiind vorba de bani publici, cea mai bună soluție de folosire a bazinelor trebuie găsită împreună cu comunitatea locală și nu trebuie să fie adoptată într-un birou, în spatele ușilor închise, fie el de la primărie sau de la școală. Iată de ce am inițiat o consultare publică fără precedent în Sectorul 1 și vă invităm să ne transmiteți opiniile despre cum este mai potrivit să fie folosite aceste bazine", a precizat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Mai multe amănunte pe această temă pot fi obținute accesând următorul link: https://www.primariasector1.ro/bazine-de-inot.html.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut