Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Un nou sistem de plată al amenzilor

Publicat: 11.03.2005
Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 1 aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că începând cu data de 7 martie 2005 este operaţional sistemul de plată al amenzilor de circulaţie în sectorul 1 prin intermediul CITY BANK.
 
Serviciul de încasare numerar “Easy Payments” (EAPY) este un dispozitiv automat şi interactiv de încasare a plăţilor în numerar. Acesta reprezintă un produs bancar constând în încasarea de către bancă, prin AIN (aparat automat de încasare numerar), a plăţilor făcute de cetăţeni către Direcţia Impozite şi Taxe Locale pentru achitarea amenzilor de circulaţie, a amenzilor RATB, cât şi a amenzilor aplicate de Corpul Gardienilor Publici prin reprezentanţii săi. City Bank va programa AIN în aşa fel încât acesta să comunice persoanei, prin afişare, în limba română, informaţiile necesare şi să i se elibereze o chitanţă de confirmare a plăţii.
 
Chitanţa de plată evidenţiză suma efectiv acceptată de către AIN. În prezent există două AIN (aparate de încasare numerar) amplasate în Bd. Iancu de Hunedoara nr.8 şi Piaţa Lahovari nr. 36-40.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut