Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Unde putem semna pentru un Bucureşti Verde

Publicat: 03.07.2007
Cetăţenii Capitalei care doresc să semneze iniţiativa Primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, de salvare a Parcului Bordei şi a tuturor spaţiilor verzi din Capitală care sunt în pericol de a fi înlocuite de betoane o pot face începând de marţi, 3 iulie ac. între orele 18:00 şi 21:00 în opt puncte din Sectorul 1 în care vor fi prezenţi voluntarii acţinunii "SECTORUL 1 de VERDE pentru un BUCUREŞTI VERDE".
 

Cetăţenii Capitalei care doresc să semneze iniţiativa Primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, de salvare a Parcului Bordei şi a tuturor spaţiilor verzi din Capitală care sunt în pericol de a fi înlocuite de betoane o pot face începând de marţi, 3 iulie ac. între orele 18:00 şi 21:00 în opt puncte din Sectorul 1 în care vor fi prezenţi voluntarii acţinunii "SECTORUL 1 de VERDE pentru un BUCUREŞTI VERDE". Acestea sunt situate în Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Dorobanţi-Perla, Piaţa Gării de Nord, Piaţa Matache, Piaţa Presei Libere şi Bulevardul Ion Mihalache. De asemenea, cetăţenii Capitalei care vor să vină în întâmpinarea acestei iniţiative o pot face şi la Registratura Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr.9, unde pot semna petiţia Primarului Sectorului 1 pentru salvarea Parcului Bordei, după următorul program:  luni, marţi şi joi între 8:30 şi 18:30 şi miercuri şi vineri între 8:30 şi 16:30.

Toţi cei care îşi doresc un "Bucureşti Verde", pot semna petiţia şi online la adresa:  
http://www.PetitionOnline.com/s1a2l3/petition.html. Acest link se află postat şi pe site-ul Primariei sectorului 1 www.primariasector1.ro
Semnăturile strânse vor fi depuse la Parlament, Guvern şi Primăria Municipilui Bucureşti


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut