Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Vaccinarea împotriva COVID-19 la domiciliu pentru persoanele greu deplasabile din Sectorul 1, începând de săptămâna viitoare

Publicat: 10.11.2021

Primăria Sectorului 1, prin Complexul Multifuncțional Caraiman, vine în sprijinul persoanelor care nu se pot deplasa la un centru de vaccinare pentru a se imuniza împotriva COVID-19.

Începând de luni, 15 noiembrie 2021, două echipe mobile formate din medic și asistent medical generalist vor vaccina la domiciliu persoanele nedeplasabile și persoanele greu deplasabile din Sectorul 1, precum și persoanele cu handicap și asistenții personali ai acestora, dacă este cazul.

Totodată, de vaccinare la domiciliu vor beneficia și persoanele instituționalizate în centrele rezidențiale ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1, persoanele vârstnice din căminele private de pe raza Sectorului 1, precum și pacienții care fac dializă.

Locuitorii Sectorului 1 care se încadrează în aceste categorii și care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 pot solicita imunizarea la domiciliu, la numărul de telefon la 0741.997.901, în fiecare zi de luni până vineri între orele 09:00-19:00, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00-22:00.

Pentru vaccinarea la domiciliu pot fi alese următoarele tipuri de vaccinuri: Johnson&Johnson, Pfizer-BioNTech și Moderna.

"Pandemia de COVID-19 pe care o traversăm nu poate fi depășită decât prin vaccinare  și prin respectarea măsurilor sanitare. Prin acest program, venim în sprijinul celor greu deplasabili care doresc să se imunizeze și aducem vaccinul la ei acasă. Aceste persoane fac parte din categoriile vulnerabile și sunt cele mai expuse în cazul infectării cu acest virus", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Programul de vaccinare împotriva COVID-19 la domiciliu este lansat de Primăria Sectorului 1, prin Complexul Multifuncțional Caraiman, care administrează Centrul de vaccinare de la Romexpo, și Direcția de Sănătate Publică București.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut