Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Vasile Moțoc: Apel pentru adoptarea bugetului local

Publicat: 02.02.2016

Viceprimarul Sectorului 1, Vasile Moțoc, face un apel către consilierii locali ai Sectorului 1 să pună interesele comunității locale mai presus de interesele politice și să adopte, în cel mai scurt timp, bugetul local pe anul 2016. Ședința de Consiliu care a avut loc marți, 02.02.2016, și care a avut pe ordinea de zi adoptarea bugetului local, a fost suspendată din lipsă de cvorum.

"Ca primar, am obligația unui act administrativ eficient, în interesul cetățenilor. Interesul comunității noastre, al locuitorilor Sectorului 1, este acela ca primăria să funcționeze. Fără un buget, fără investiții pentru creșterea calității vieții, primăria nu poate să funcționeze în interesul cetățeanului. Adresez un apel tuturor partidelor politice care au reprezentanți în Consiliul Local al Sectorului 1 să acționeze responsabil, în interesul locuitorilor Sectorului 1 și să trimită aleșii locali la o dezbatere în cadrul instituțional, nu în afara acestuia, pentru a discuta despre bugetul comunității noastre", a declarat Vasile Moțoc, Viceprimarul Sectorului 1.

Încă din data de 15 ianuarie, bugetul Sectorului 1 a fost postat pe site-ul instituției pentru a fi supus dezbaterii publice și adus la cunoștință cetățenilor Sectorului 1. Luni, 01.02.2016, a avut loc la sediul Primăriei Sectorului 1 o întâlnire cu reprezentanții societății civile și cu toți cetățenii interesați, unde au fost dezbătute principalele obiective cuprinse în bugetul pe anul 2016: continuarea reabilitării termice a blocurilor, modernizarea școlilor, refacerea străzilor, probleme reale ale Sectorului 1.

"Deși am respectat legea, am făcut toate demersurile legale pentru a fi prima comunitate din București care putea să aibă adoptat bugetul, astăzi legislativul local a hotărât să amâne aprobarea acestui proiect. Consiliul Local a decis să pună înaintea interesului comunității, interesul politic", a mai precizat Vasile Moțoc.

Serviciul Imagine, Relații cu Mass-Media și Informatică
Tel. fix: 021/222.36.24
E-mail: presa.primaria1@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut