Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Vino în ”Capitala Bucuriei” din Parcul Kiseleff!

Publicat: 26.11.2009
          Una dintre cele mai frumoase zone ale Bucureștiului – Parcul Kiseleff – îmbracă haine de sărbătoare și devine centrul distracției din Capitală. Până pe 18 decembrie în fiecare week-end și după 18 decembrie în fiecare zi, Primăria Sectorului 1, împreună cu Asociaţia de Turism şi Ecologie Carpatia, îi invită atât pe cei mari, cât și pe cei mici în "Capitala Bucuriei".
            Între 27 noiembrie şi 24 decembrie, Parcul Kiseleff va găzdui târguri de cadouri, de antichităţi şi produse culinare, precum şi concerte de muzică pentru toate gusturile.

Prima ediție a târgului, organizată între 27 şi 29 noiembrie, este dedicată iubitorilor de antichităţi şi produse meşteşugăreşti. Peste 80 de expozanţi de obiecte de anticariat vor încânta iubitorii de artă veche cu expoziţii de filatelie, numismatică, icoane, decoraţiuni interioare, carte veche şi multe alte antichităţi veritabile.

Pentru cei mici, organizatorii târgului au pregătit numere de animaţie şi spectacole de magie. De asemenea, în cadrul târgului va exista o zonă destinată produselor culinare, situată pe aleea principală a parcului mare. La cele 35 de căsuţe, vizitatorii vor găsi preparate din carne, brânzeturi, turtă dulce, halviţă, produse apicole, magiun, bragă şi produse bio.

Târgul de Antichităţi  este parte a unei serii de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă, organizate sub deviza "Capitala Bucuriei".

Biroul de Presă

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut