Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Vino în parcul Regina Maria şi adoptă un câine!

Publicat: 19.05.2011
           Campania de adopţie a câinilor fără stăpân, iniţiată de Primăria Sectorului 1, continuă în acest weekend în Parcul Regina Maria. Zeci de căței, adunaţi de pe străzile Sectorului 1 şi adăpostiţi la Centrul „Odăi", îşi aşteaptă nerăbdători noii stăpâni.

           Bucureştenii iubitori de animale care vor să adopte un câine pot veni sâmbătă, 21 mai, începând cu orele 10.00, în parcul Regina Maria, de unde pot alege un câine oferit spre adopţie de Serviciul Poliţia Animalelor din rândul celor 30 de exemplare prezentate (adulţi şi pui).

           Câinii oferiţi spre adopţie sunt vaccinaţi, sterilizaţi, le-au fost montate microcipuri şi au carnete care dovedesc că sunt clinic sănătoşi. Actele de adopţie vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluaţi de potenţialii proprietari chiar din parc.

           Începând cu luna mai au loc campanii de adopție a câinilor maidanezi, alternativ, în parcurile Regina Maria, Kiseleff și Bazilescu. 

           Primăria Sectorului 1 a demarat campaniile de adopție a câinilor fără stăpân în luna aprilie 2009. În cele peste 20 de ediții ale campaniei de adopție desfășurate în cursul anilor trecuți, peste 700 de câini maidanezi au început o viață nouă alături de familiile adoptive.

           Bucureștenii care vor să adopte un câine maidanez o pot face și direct de la adăpostul din Şos. Odăi de luni până vineri între orele 09°°-14°°.

           În data de 15 ianuarie 2009, Primăria Sectorului 1 a inaugurat cel mai modern adăpost pentru câinii fără stăpân din Capitală – Centrul Teritorial de Adăpostire şi Protecţie Temporară a câinilor fără stăpân din Şoseaua Odăi nr. 3-5. Centrul este dotat cu toate facilităţile și poate adăposti peste 600 de câini care sunt ridicaţi de pe străzi. Adăpostul cuprinde, pe lângă spaţiile individuale pentru câini, un cabinet veterinar modern şi o zonă de birouri.

Serviciul Imagine, Cultură, Presă și Informatică

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut