Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Vino să te distrezi în „Capitala Bucuriei” din Parcul Kiseleff !

Publicat: 03.12.2009
         Una dintre cele mai frumoase zone ale Bucureștiului – Parcul Kiseleff –  îmbracă haine de sărbătoare și devine centrul distracției din Capitală începând cu acest sfârşit de săptămână.
           Primăria Sectorului 1 îi invită atât pe cei mari, cât și pe cei mici în acest week-end la lansarea oficială a Proiectului "Capitala Bucuriei". Începând de vineri, 5 de decembrie a.c., bucureştenii sunt aşteptaţi în parcul Kiseleff, la Târgul de cadouri, week-endul fiind dedicat sărbătorii Sfântului Nicolae. Cu această ocazie, organizatorii au pregătit şi concerte susținute de artiști îndrăgiți de public: sâmbătă, începând cu orele 20.00 va cânta Mihai Mărgineanu iar duminică, de la orele 20.00, cântă formația Circa 7.

Pentru cei mici, organizatorii Târgului de cadouri au pregătit  spectacole de teatru şi magie, jonglerie şi sesiuni de face-painting, precum şi un spectacol de foc, întreaga atmosfera fiind animata de personajele de poveste ale echipei de clovni.

La Târgul de cadouri aproape 80 de expozanţi din întreaga ţară vor veni cu produse unice, specifice zonei de apartenenţă. De asemenea, la târg vizitatorii vor avea ocazia să viziteze și zona special destinată produselor culinare, situată pe aleea principală a parcului mare.

Cele 35 de căsuţe din zona produselor culinare găzduiesc expozanţi cu produse tradiţionale – preparate din carne, brânzeturi, turtă dulce, halviţă, produse apicole, magiun şi produse bio.

Până pe 24 decembrie, Parcul Kiseleff găzduieşte – la fiecare sfârşit de săptămână –  târguri de cadouri, de antichităţi şi de produse culinare, precum şi concerte de muzică pentru toate gusturile. Patinoar în aer liber, concerte extraordinare, spectacole de divertisment – o serie de evenimente care promovează spiritul Sărbătorilor  pentru a aduce magia iernii în prim plan.

Biroul de Presă

Tel. fix: 021/222.36.24

Tel. mobil: 0721.410.350 – Cristina Dumbravă

E-mail: presa.primaria1@gmail.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut