Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Week-end în Kiseleff: jazz și ateliere pentru copii

Publicat: 21.04.2023

Miniconcerte de muzică de jazz, recital de chitară clasică, ateliere și spectacole pentru copii sunt principalele atracții care îi așteaptă pe bucureșteni în Parcul Kiseleff, în acest sfârșit de săptămână.

Primăria Sectorului 1 dă startul în acest weekend evenimentelor în aer liber din acest an. Începem cu mai multe concerte și ateliere care vor avea loc pe scena și la foișorul din Parcul Kiseleff, între orele 12.00-18.00.

Sâmbătă- 22 aprilie 2023

Scena din Kiseleff (Strada Barbu Delavrancea)

Ora 11.30: Teo Magic Show- spectacol interactiv de magie pentru copii.
Ora 14.00:  Atelier pentru copii – instrumente muzicale. Gabriela Costa Band- recital de muzică românească și portugheză – voce, chitară și saxofon.
Ora 16.00: Atelier pentru copii – instrumente muzicale. Sorina Rotaru Band- recital de muzică românească interbelică și jazz – voce, pian, contrabass.

Foișorul din Kiseleff (Zona Bulevardului Aviatorilor)

Ora 15.30: Atelier pentru copii – instrumente muzicale. Cătălin Milea Sax Wizard- recital de saxofon acompaniat de DJ.
Ora 17.30: Atelier pentru copii – instrumente muzicale. Corina Sucarov +SHE+- spectacol de muzică pop electronică – voce, loop station, chitară și bass.

Duminică- 23 aprilie 2023

Scena din Kiseleff (Strada Barbu Delavrancea)

Ora 12.00: Atelier pentru copii – instrumente muzicale. Vlad Gălățianu- spectacol muzical pentru copii, voce și chitară.
Ora 15.30: Atelier pentru copii – instrumente muzicale. Tetrismatic Quartet- recital de muzică jazz-funk instrumental – saxofon, contrabas, chitară electrică și tobe.
Ora 16.00: Atelier pentru copii – instrumente muzicale. Viorica Pintile Quartet- recital de muzică jazz și interbelică – voce, contrabas, chitară și tobe.

Foișorul din Kiseleff (Zona Bulevardului Aviatorilor)

Ora 13.30: Atelier muzical pentru copii. Spectacol Radu Antonio Varga Duet- recital de muzică iraniană instrumentală interpretată la instrumente specifice orientale – santur și oud.
Ora 15.00: Atelier muzical pentru copii. Gabriel Bălașa și Maxim Belciug- muzică meditativă la handpan și chitară clasică.
Ora 17.00: Atelier muzical pentru copii. Mădălina Petre Band- poezie, mișcare scenică și recital de muzică românească reinterpretată clasic și jazz – voce, chitară clasică, acordeon, viola și caval.

Serviciul Imagine și Cultură
Tel. fix: 021/319.10.13/int.151
E-mail: comunicare@primarias1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut