Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
e.primarias1.ro
Caută
Limbă

Bazinul olimpic de la Colegiul „Media”

Sectorul 1 va avea un bazin olimpic ultramodern unde sportivii care practică înotul de performanță  se vor putea antrena și vor putea participa la întreceri în cele mai bune condiții.

Primăria Sectorului 1 a semnat în data de 12 septembrie 2023 contractul pentru proiectarea și construirea bazinului olimpic acoperit de la Colegiul Tehnic „Media”, din strada Jiului nr. 163, în apropierea Bulevardului Poligrafiei. Valoarea totală a contractului este de 37,1 milioane lei fără TVA, iar termenul de finalizare al acestei investiții este de 24 de luni.

Pentru a face performanță la cel mai înalt nivel este nevoie de talent și multă muncă, dar și de sprijin din partea autorităților.
Acest lucru se face prin investiții publice în bazine moderne, dotate la standarde europene.

Vorbim despre un bazin cu 10 culoare, dotat cu tot ceea ce este necesar pentru a putea găzdui competiții de top. Terenul pe care va fi realizată investiția are o suprafață de 13.000 mp. Baza sportivă va avea vestiare, saune, grupuri sanitare, dușuri, cabinet medical etc. Tribunele de la etajul întâi vor avea o capacitate de 939 de persoane.

Investiția mai presupune amenajarea de alei pietonale, alei de acces auto, zeci de locuri de parcare pentru autovehicule și locuri de parcare pentru autocare.

Sari la conținut